TUTUSTU AURINKOPAIKKAAN

Aurinkopaikka 3B on korkeatasoinen huvila, Himoksen parhaimmalla sijainnilla. Kohteesta on lyhyt matka minne tahansa Himoksen alueen runsaslukuisiin ulkoaktiviteetteihin. Huvila on hyvin varusteltu ja helpottaaksesi lomaasi, voit varata meiltä myös lakanat ja pyyhkeet valmiiksi. Tarjoamme myös yhteistyökumppaneidemme kautta erilaisia palveluita, tarpeidesi mukaan. Kysy meiltä vaikka heti valmista paljua tai vaikka sähkökäyttöisiä maastopyöriä. Pyrimme toteuttamaan kaikki toiveenne lomasi onnistumiseksi.

MAJOITUKSEN PALVELUT

Siivous- ja liinaavaatepalvelu

2 pistokepaikkaa autoille

Täysin kalustettu, hyvin varustelu

ALUEEN NÄHTÄVYYKSIÄ

 - tsekkaa siis ainakin nämä -

41D04CE8-7087-4AFE-AC77-AEC134F3AFC4.JPG

SAUNAKYLÄ

Tiesitkö että Jämsän Juokslahdella sijaitsee maailman suurin, vanhojen savusaunojen keskittymä, Saunakylä. Saunakylässä pääset tutustumaan ja saunomaan kesälauantaisin vanhoihin suomalaisiin savusaunoihin.

289DFBA2-7265-45B3-8CA6-E0124E9D71DC.jpe

HIMOKSEN HIIHTOKESKUS

Vaikka talvi onkin hiihtokeskusten parasta sesonkia, löydät Himoksen rinteiltä mahtavat ulkoilumaastot ympärivuoden. Kesäisin maastot sopivat niin lenkkeilyyn kuin pyöräilyyn mutta myös loistavat marja ja sieniapajat odottavat löytäjiään.

support local.png

LÄHITUOTTAJAT

Jämsän ja Himoksen alueelta löytyy mahtavia ruoka ja elämyspaikkoja. Kokeile Hirvikartanon ruokia ja ihmettele oikeita hirviä. Tai pyörähdä kuuluisten huopatehtaiden (Alhon, Lahtiset) myymälöissä Partalassa.